SEH Hockeyteam

Nicole en Lotte - Sporten is voor ons een manier om fit te blijven en te ontspannen, maar ook om beter te kunnen presteren op de werkvloer.

Veel collega’s op onze afdeling (Spoedeisende Hulp) hebben een racefiets. Tijdens een fietstocht die we afgelopen zomer met een grote groep maakten, kwamen we erachter dat veel van ons hockeyden – of dat vroeger hadden gedaan. Ik stelde voor om samen een team te vormen en stuurde een e-mail aan verpleegkundigen, artsen en arts-assistenten op de Spoedeisende Hulp. Al snel hadden we meer dan twintig aanmeldingen.

Sinds we met collega’s sporten, stappen we op het werk makkelijker op elkaar af. Door samen te sporten, leren we elkaar beter en van een andere kant kennen. Door met elkaar op het hockeyveld te staan wordt de band met collega’s sneller informeel. Het is soms ook fijn om het na een potje hockey nog even over werk te hebben. Door iets wat ik heb meegemaakt in een andere setting te bespreken, kan ik het beter relativeren. Door samen te sporten blijven we fysiek, maar zeker ook mentaal fit.


De Fitte Top 100 maakt gebruik van cookies. Hierover leest u meer in het cookiestatement.
In het privacystatement leest u meer over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Ik ga akkoord