Over ons

De Fitte Top 100: 1 website, 100 fitte ideeën. Een platform voor en door medewerkers in de zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om fit te blijven. Alleen of samen met je collega’s. De Fitte Top 100 is een samenwerking tussen IZZ, PFZW en PGGM&CO. Hieronder lees je daar meer over.

Meer over ons

De Fitte Top 100 is een samenwerking tussen IZZ, PFZW en PGGM&CO. We slaan de handen ineen om medewerkers in zorg en welzijn te helpen om fit te blijven. De werkdruk en het ziekteverzuim binnen zorg en welzijn zijn hoog. Het werk vraagt soms (te) veel van je. Dan is het vinden van een goede balans best een uitdaging.

Daarom starten we De Fitte Top 100: 1 website, 100 fitte ideeën. Een platform voor en door medewerkers in de zorg. Vind en deel inspiratie om fit te blijven. Alleen of samen met je collega’s. Je kunt tenslotte pas goed voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt.


Over de partners:

IZZ 

Stichting IZZ heeft ruim 410.000 leden en is opgericht en wordt aangestuurd door werkgevers en werknemers in de zorg. Samen maken we ons sterk voor een gezonde zorgsector en een gezonder Nederland. Als belangenbehartiger van mensen in de zorg wil IZZ de gezondheid en inzetbaarheid van mensen in de zorg verbeteren. Dat doen wij met de eigen IZZ Zorgverzekering en het Gezond werken in de zorg programma.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed collectief pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die de wereld beter maken, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen. Dit pensioenstelsel is collectief en solidair.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.

De Fitte Top 100 maakt gebruik van cookies. Hierover leest u meer in het cookiestatement.
In het privacystatement leest u meer over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Ik ga akkoord