Disclaimer

PGGM Services B.V. (hierna te noemen PGGM&CO), PFZW en IZZ besteden de grootste zorg aan de samenstelling van de website De Fitte Top 100. De inhoud van de website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële en privédoeleinden. Er kunnen geen rechten aan de informatie op de website worden ontleend. 

PGGM&CO, PFZW en IZZ doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de website fittetop100.nl actueel, juist en volledig is. PGGM&CO, PFZW en IZZ aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Ook aanvaarden PGGM&CO, PFZW en IZZ geen aansprakelijkheid voor een verkeerd gebruik of verkeerde interpretatie van de informatie op de website.

Functioneren van de website

Wij streven ernaar dat de website en de functionaliteiten op de website goed functioneren en dat berichten die je via de website aan ons stuurt, tijdig en volledig worden ontvangen en verwerkt. We kunnen echter niet garanderen dat de website en de functionaliteiten op de website altijd foutloos functioneren. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid als deze tijdelijk, permanent, geheel of gedeeltelijk niet beschikbaar zijn, of als berichten aan ons niet tijdig en volledig worden ontvangen.

Eigendom

Alle informatie en het beeldmateriaal op de website en diens functionaliteiten zijn eigendom van PGGM&CO, PFZW en IZZ, in gebruik gegeven aan ons of in licentie gegeven aan ons. Je mag de inhoud niet kopiëren, vermenigvuldigen, doorsturen of tegen vergoeding beschikbaar stellen aan derden. Indien op de website gepubliceerde informatie of beeldmateriaal wordt gekopieerd door derden, zijn PGGM&CO, PFZW en IZZ hiervoor niet aansprakelijk. 

© PGGM Services B.V. 2022

De Fitte Top 100 maakt gebruik van cookies. Hierover leest u meer in het cookiestatement.
In het privacystatement leest u meer over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Ik ga akkoord